About

Dingen maken: dat is wat ik graag doe. Al mijn hele leven maak ik dingen. En het maakt eigenlijk niet zo heel veel uit wat het is.

Als kind was ik altijd al aan het knutselen, dingen uit elkaar aan het halen of wat aan het rommelen met afval. Op de middelbare school was dat niet anders: ik maakte mijn agenda zelf en ook t-shirts, tassen en jassen moesten eraan geloven. Zelfs op de universiteit, waar ik me lol op kon in de mooie werkplaats van Industrieel Ontwerpen in Delft, liep ik op legerkistjes die ik zelf geschilderd had.

Ook bij mijn laatste werkgever (Ministerie van Defensie) kon ik mij volledig uitleven in mijn passie: het vormgeven van visuele communicatie middelen. De laatste jaren waren dat voornamelijk digitale publicaties. Daarnaast ben ik altijd als freelancer bezig geweest om de diversiteit aan opdrachten en stijlen groot te houden.

Op dit moment ben ik een oud boerderijtje in Portugal volledig aan het renoveren. Hier doe ik nieuwe idee├źn en inspiratie op die ik meeneem in mijn freelance werk.